Small Group Training Amsterdam

Zohri Circuit training Amsterdam

IMG 20210426 003541 905 Personal Training Amsterdam

Small Group Training Amsterdam

De small group trainingen die binnen onze sportschool in Amsterdam beschikbaar zijn, vertalen zich in kleinschalige groepstrainingen onder begeleiding van een personal trainer. Hiervoor geldt een max. van 7 personen bij het kickboksen en max. 5 personen kunnen in groepsverband fitnessen.

Small Group trainingsprogramma in Amsterdam

Dankzij de kleine omvang van elke groep, is er tijdens de small group trainingen meer dan genoeg tijd voor praktische uitleg, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onder begeleiding van een professional kun je samen met de rest van de groep werken aan het bereiken van je persoonlijke doelen. Zo geniet jullie binnen no-time weer van een gezond en vitaal lichaam.

20211024 123456 scaled e1649514223105 Personal Training Amsterdam

Fitness & kickboksles in groepsverband

De small group trainingen zijn gericht op fitness en kickboksles. De fitnesslessen bestaan onder anderen uit; HIIT trainingen, circuit trainingen, kracht- en conditietrainingen. De kickbokslessen in groepsverband staan in het teken van; techniek- en zaktrainingen voor zowel beginners als gevorderden.

Elke training in groepsverband biedt de perfecte work-out om je sterk, strak, energiek en slank te laten voelen. Tijdens de meeste groepslessen gebruik je vrijwel elke spiergroep in je lichaam, waardoor ook het resultaat van de trainingen ongetwijfeld snel zichtbaar wordt!

Onze personal trainer zorgt in ieder geval ervoor, dat je na afloop van elke training met een voldaan gevoel naar huis kunt gaan.

Aanmelden voor Small Group trainingen!

Vind je het dus helemaal niets om elke keer solo in de sportschool te trainen? Of sport je gewoon veel liever in groepsverband, omdat je hierdoor extra motivatie krijgt om je persoonlijke doelen te bereiken? Dan zijn onze small group trainingen bij Zohri Sport & Health coaching Amsterdam gegarandeerd wat voor jou!

Het maakt niets uit of je nu komt trainen om je fit te voelen, of wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Meld je vandaag nog aan en kom binnenkort samen met je vrienden in groepsverband trainen om jullie persoonlijke doelen te bereiken!

20211006 093339 scaled e1649514103757 Personal Training Amsterdam
Winkelwagen