Personal Training Amsterdam

Personal Training & Medische Fitness

DSC01212 Personal Training Amsterdam

Personal training bij Zohri Health & Coaching in Amsterdam bestaat uit individuele lessen, waarbij de focus ligt op het behalen van de door jouw gestelde doelen. Hierbij wordt een trainingsschema op maat gemaakt, dat volledig is gebaseerd op de wensen van.

Ook het geven van voldoende persoonlijke aandacht speelt hierbij een essentiële rol. Daarom biedt onze sportschool een laagdrempelige plek, waar leden zichzelf continu kunnen uitdagen, om zo de beste versie van zichzelf neer te zetten.

MEDISCHE FITNESS

Heb je al langer last van een blessure en weet je daardoor niet goed hoe je nu kunt sporten? Met mijn ervaring in de medische fitness vind ik creatieve oplossingen om je toch te laten bewegen. Van dumbells en apparaten in de healthclub, tot bomen en banken buiten: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het gebruiken.

Een trainingssessie duurt 60 minuten. We zien elkaar 1 keer per week. Je kunt personal trainingsessies ook los boeken, dus zonder de mental coaching en voedingsconsulten.

Voorkeur aan trainen in kleine groepjes?

Personal training in Amsterdam

Elke personal training wordt gegeven met de hulp en begeleiding van een professional. Elke les is gericht op kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontwikkeling van het individu. Hierbij creëren we samen een uniek programma speciaal bedoeld om je persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Daarnaast heeft iedereen die deelneemt aan deze lessen weer totaal verschillende fitnessdoelen. Door met volle aandacht naar je persoonlijke wensen te luisteren, kunnen onze personal trainers elke les combineren met een op maat gemaakt voedingsadvies, praktische uitleg en professionele begeleiding.

Tijdens elke les werk je samen met je coach om deze gestelde doelen te bereiken. Onze personal trainingen kunnen hierdoor behoorlijk variëren, namelijk van high intensity work-outs tot aan laagdrempelige circuit trainingen.

Onze personal trainingslessen zijn hiermee gebaseerd op het feit dat het menselijk lichaam uniek is, waardoor dus ook elke vorm van deskundig advies binnen onze sportschool een uniek karakter heeft.

20210916 181430 scaled e1649513942443 Personal Training Amsterdam

Direct starten?

Wil je binnenkort onze personal training in Amsterdam komen volgen? Meld je dan vandaag nog aan en wie weet verbreek je straks het ene na het andere persoonlijke record!

Winkelwagen