LADIES ONLY

LADIES ONLY!

Bent u ook geïnteresseerd in het volgen van een stoere sport, onder begeleiding van ervaren vrouwelijke trainers? Neem dan eens een kijkje bij Zohri’s Gym! Wij ontvangen graag nieuwe deelnemers voor onze ladies only Kickbokslessen.

Wil je lekker sporten en bewegen, samen in een groep met andere dames, in onze gezellige sportschool voor fitness en vechtsporten? Het maakt niet uit of je gevorderd bent of een beginner. 

Waar kickboksen vroeger vooral een mannensport was, is het nu ook erg populair onder vrouwen. Wij zien ook veel tevreden deelnemers aan onze lessen, en dit betekent dat wij onze lessen steeds verder kunnen uitbreiden. Bent u geïnteresseerd in onze Ladies Only aanbod? Meld je dan vrijblijvend aan.

20210514 184858 Personal Training Amsterdam

Kickboks voor dames

Tijdens een Ladies Only groepstraining verbrand je gemiddeld tussen de 400 en 700 calorieën en train je je hele lichaam in topconditie. Kickboksen bij Zohri Sport and Health Coaching is uitdagend en intensief. Aan de andere kant vinden wij het belangrijk dat iedere deelneemster op haar eigen niveau aan de lessen kan deelnemen en dat de lessen altijd veilig verlopen.

Voordelen Ladies-Only groepslessen

DSC01258

 

  • Verbrand razendsnel calorieën
  • Word fitter en je krijgt een energieboost
  • Verbeter je mentale veerkracht
  • Samen boksen is hartstikke leuk
  • Verbeter uw algehele conditie
20211006_093339

Vraag een proefles aan voor Ladies-Only Kickboksen

Vraag een proefles aan voor Ladies-Only Kickboksen
Wil jij ook fit worden tijdens een leuke kickboksles met natuurlijk veel gelach!

Meld je dan zeker aan voor een proefles in de leukste Ladies-Only Gym!

Winkelwagen