Kickboks training amsterdam

Kickboks voor kinderen in Amsterdam

Bij Zohri Health & Coaching Amsterdam geven we laagdrempelige kickbokstraining voor kinderen. Bij het kickboksen worden stoten vanuit het boksen gecombineerd met traptechnieken uit Oosterse vechtsporten zoals karate en taekwondo. Naast diverse manieren en technieken om zichzelf te kunnen verdedigen, ontdekken kinderen hun eigen krachten en leren beter hiermee om te gaan.

De wereld waarin we momenteel leven vraagt namelijk steeds vaker om een flinke dosis zelfvertrouwen. Dit geldt overigens niet alleen voor volwassenen, want ook kinderen komen in hun dagelijks leven situaties tegen, waarbij het ‘vertrouwen in eigen kunnen’ op de proef wordt gesteld.

Onze kickbokstraining voor kinderen zorgt ervoor dat bepaalde onzekerheden bij kinderen verdwijnen. Zowel jongens als meisjes kunnen hierdoor binnen no-time het vertrouwen in zichzelf terugvinden en vergroten.

Elke training wordt pedagogisch verantwoord gegeven, door trainers met jarenlange ervaring. Naast de flinke dosis ervaring heeft elke kickboksleraar voldoende affiniteit met kinderen. Dit vertaalt zich in een kickboksles waarbij gewerkt zal worden aan zelfvertrouwen, conditie, discipline en zelfverdediging.

Zelfvertrouwen

Meer energie & Discipline

Verbeterde reactievermogen

Kickboks Training Amsterdam

Natuurlijk is bokstraining de belangrijkste vorm voor een bokser, maar ook de moeilijkste. De bokser moet fysiek & conditioneel sterk zijn, hij moet technisch juist staan, stoten en bewegen. Maar boksen is niet alleen weggelegd voor grote sterke mannen. Niets is minder waar. Iedereen kan deelnemen aan boksen, je leert technisch te boksen maar bovenal snelheid en kracht te ontwikkelen. Om een goede en gezonde conditie te krijgen is boksen één van de betere sporten. Kickboks trainingen hebben wij ook voor volwassenen. Meld je aan!

Kickboksles geeft kinderen meer zelfvertrouwen

20211005 171610 1 scaled e1649514750272 Personal Training Amsterdam

We horen allemaal wel eens verhalen van kinderen die worden gepest op school, of niet helemaal zeker van zichzelf zijn. Het effect hiervan is dat deze kinderen het niet echt naar hun zin hebben op school. Daarnaast hebben deze kinderen vaker moeite met het maken van vriendschappen, dan kinderen die van nature meer vertrouwen hebben in zichzelf.

Veel ouders doen hun kinderen tegenwoordig op kickboksen om aan dit zelfvertrouwen te werken. Onze kickbokstraining helpt deze onzekerheid bij kinderen weg te nemen, door ze te laten inzien wat ze kunnen.

Wat kickboksen voornamelijk doet met kinderen, is dat ze zich beter bewust worden van hun eigen kwaliteiten. Tijdens de kickbokslessen realiseren de meeste kinderen zich doorgaans al vrij snel, dat ze helemaal niet zo machteloos zijn. Zo leren ze bijvoorbeeld om beter voor zichzelf op te komen, waardoor ze minder snel bang zijn voor bijvoorbeeld het pestgedrag van andere kinderen.

Het mooiste hieraan is, dat ouders het verschil in het gedrag van het kind vaak al vrij snel zullen merken. Vaak gebeurd dit al na twee maanden kickbokstraining met andere leeftijdsgenoten. Ouders zien bijvoorbeeld dat hun zoon of dochter makkelijker vrienden maakt en meer zelfvertrouwen uitstraalt.

20211005 184541 scaled e1649514606545 Personal Training Amsterdam

Aanmelden

Ben je benieuwd naar onze kickbokstraining voor kinderen in Amsterdam? Bij Zohri Health & Coaching bestaan er verschillende abonnementen met betrekking tot de kickbokslessen. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op.

Tijdens de kickbokslessen zijn ouders van harte welkom om onder het genot van een lekker kopje koffie of thee naar de ontwikkelingen van de kids te komen kijken. Aanmelden voor de kickbokstraining voor kinderen kan hier!

Winkelwagen